Polar Shakedown Training

I dagene fra den 6. til den 11. april 2018 deltog Team Blind North Pole 2021 i Polar Explorers’ træningstur på Svalbard. Du kan se billeder fra turen på denne side: Polar Shakedown Training på Svalbard april 2018

Formålet med denne tur var dels at møde arrangørerne af ekspeditionen til Nordpolen, dels at se på og teste udstyr – ski, telt, beklædning, soveposer mv. Dette foregik bl.a. på ski med pulk i 3 døgn med to overnatninger i landskab og forhold, som svarer til forholdene på Nordpolen.

Arrangørerne holdt en del oplæg på turen bl.a. om, hvordan man håndterer kulde, hvordan man slår lejr,  noget om mad og drikke / energi  mv., og om hvordan man forholder sig, hvis man ser en isbjørn.
Det var en ubetinget succes for os. Vi klarede os godt på alle områder. Vi har fået bekræftet, at vi har viden og erfaringer samt fysisk og psykisk styrke til at gennemføre ekspeditionen til Nordpolen. Vi fik bekræftet, at vores udstyr generelt er i orden, og at der kun skal justeres på mindre ting.

Polar Explorers er særdeles positive over vores indsats og præstation, og de ser frem til, at vi skal deltage i ekspeditionen til Nordpolen i april 2022.

Filmproducer Ege Heckmann fra ProducedBy deltog i turen på Svalbard, og herunder kan du se en teaser, som giver indblik i turen.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

Ege Heckmann og ProducedBy har nu indgået kontrakt med TV2, og de skal producere en 40 minutters dokumentarfilm om ekspeditionen til Nordpolen. Det bliver bare den bedste dokumentation af, hvordan jeg når mit store mål. Jeg er super glad for, at Ege skal med på ekspeditionen, og især glad for, at det er ham, der skal producere dokumentarfilmen.

https://producedby.dk/