Forsiden

Team Blind har fokus på april 2022

I har sikkert set eller hørt, at Team Blind North Pole ekspeditionen blev aflyst i april 2021 pga. rejserestriktioner. Claus og jeg har uanset dette aldrig været i tvivl om, at den store opbakning vi får og de mange ressourcer, som vi har brugt på projektet, ikke skal tabes på jorden. Vi fortsætter derfor vore forberedelser og træning og gennemfører ekspeditionen i april 2022. Vi er overbeviste om, at vi kan fastholde motivationen og nå målet. TV2 vil producere en dokumentar om vores ekspedition. Det er vi super glade for.

Projektets status er, at Team Blind North Pole vil gennemføre ekspeditionen på ski fra den 89. breddegrad og frem til den geografiske nordpol i april 2022. Vi forventer, at det vil vare 6-8 døgn. Polar Explorers, som organiserer ekspeditionen, har bekræftet datoerne for ekspeditionen. Det bliver fra den 15. til den 27. april. Vi vil rejse til Svalbard nogle dage før, og hvis der er god is på Nordpolen, og det hele går godt, kan vi være hurtigere hjemme.

Vi har besluttet at deltage i en One-Night Shake Down Training på Svalbard umiddelbart inden ekspeditionen for at teste alt vores udstyr og færdigheder inden afgang til isen.

Team Blind, Claus og Arne

Ski4Ever

Så længe varer det før vi tager afsted:

Skiløber der trækker et banner med teksten "Team Blind - North Pole 2022"

Hvem er den blinde pioner?
Hvordan booker jeg et foredrag med Arne?
Hvad laver Team Blind?
Hvor kan jeg se billederne?
Hvem sponsorerer projektet?

Link til vejret på Nordpolen lige nu