Forsiden

Ekspedition til Nordpolen er udsat!

Fredag den 12. april 2019 kl. 14.51 modtog vi information fra Polar Explorers om, at vores ekspedition til Nordpolen i april 2019 var aflyst. Vi er dybt skuffede! Det var i absolut sidste øjeblik, for vi var fuldstændig klar til afrejse og skulle have været i lufthavnen kl. 16.45.
Tirsdag den 9. april fik vi at vide, at ekspeditionen var udsat et par dage, da det oprindelige fly, som skulle bringe os op på iskappen, var blevet taget ud af cirkulation og havde forladt Svalbard. Fredagden 12…. fik vi så den information, at det fly, som var hyret ind som erstatning, ikke er egnet til at flyve under de givne omstændigheder. Den russiske Barneo Ice Camp har derfor trukket stikket og har lukket ned for alle ekspeditioner til Nordpolen i år. Hverken vi eller Polar Explorers er således skyld i denne aflysning, men vi ærgrer os dybt og føler, at det er vores ski-livs største antiklimaks. Ca. 35 minutter efter, at vi havde fået nyheden, var vi sammen og fik talt det hele godt i gennem. Vi er enige om, at vi vil holde fast i vores store mål, og vi vil gennemføre ekspeditionen i april 2020.
Vi er fantastisk glade for den enorme interesse, som I har vist projektet, og vi er dybt taknemmelige for den store økonomiske og anden form for støtte, som vi har modtaget.
Vi håber, I alle sammen vil kunne holde gejsten og interessen for projektet. Vi holder siden her og Facebook åben med løbende opdateringer, så følg med. Tak.
Ski-4-ever
Claus og Arne.

Skiløber der trækker et banner med teksten "Team Blind - North Pole 2020"

Hvem er den blinde pioner?
Hvordan booker jeg et foredrag med Arne?
Hvad laver Team Blind?
Hvor kan jeg se billederne?
Hvem sponsorerer projektet?

Link til vejret på Nordpolen lige nu