Forsiden

Ekspeditionen stadig coronaramt – udsat igen igen!

3. gang var ikke lykkens gang denne gang! Det bliver heller ikke i 2021, at Claus og jeg skal på ekspedition til Nordpolen. Corona virus er temmelig vedholdende, og som følge af de omfattende rejserestriktioner har det i længere tid været usikkert, om ekspeditionen ville kunne gennemføres. Derfor var det heller ikke et chok, da vi d. 16. februar 2021 endelig fik bekræftet fra Polar Explorers, at Barneo basen på iskappen ikke vil blive etableret i år. Dermed er der ingen, som kommer til Nordpolen på ski. Det er rigtig ærgerligt, men vi kan intet gøre.

Claus og jeg har talt en masse sammen hen over vinteren, og det er en stor hjælp for os, at vi ikke selv er årsag til, at vores livs ekspedition nu er udsat til 2022. Vi er fortsat i god form, og vi fastholder vores store mål og træner videre frem til ekspeditionen i 2. halvdel af april 2022. Vi har fået bekræftet, at vi er på deltagerlisten til næste år, og det bedste er, at TV2 også har bekræftet, at de vil producere dokumentarfilmen uanset udsættelsen. Stor tak til Ege og ProducedBy.

Som mange har skrevet til mig, så skulle 3. gang være lykkens gang. Nu skal vi altså tælle til 4, før vi kommer til Nordpolen. Jeg vil gerne takke for den kæmpe opbakning, som Claus og jeg har fået, og vi holder fast og holder sammen til vores mål er nået.

Team Blind, Claus og Arne

Ski4Ever

Så længe varer det før vi tager afsted:

Skiløber der trækker et banner med teksten "Team Blind - North Pole 2022"

Hvem er den blinde pioner?
Hvordan booker jeg et foredrag med Arne?
Hvad laver Team Blind?
Hvor kan jeg se billederne?
Hvem sponsorerer projektet?

Link til vejret på Nordpolen lige nu