Forsiden

Ekspeditionen coronaramt – udsat igen!

Team Blind North Pole er igen ramt af aflysning. Vi skulle gennemføre ekspeditionen i april i år, men som følge af de mange begrænsninger og foranstaltninger, der er iværksat nationalt og internationalt med henblik på at begrænse udbredelse af coronavirus – covid-19 – er det ikke muligt at rejse internationalt, og derfor kan vi ikke gennemføre ekspeditionen. Desværre.

Mandag aften den 16. marts modtog vi mail fra Polar Explorers. De skrev følgende:

“We have heard today that the North Pole logistics providers no longer have a window of opportunity to establish the Borneo base camp, even with a delay,  as Norway and particularly Svalbard has officially closed to foreigners until such time as our expeditions can not be safely carried out.  The helicopters were set to launch tomorrow and the timing could not be more damaging!.”

Vi blev dybt skuffede! Vi har forberedt os og arbejdet hårdt hen mod ekspeditionen og glædet os meget. Aflysningen var derfor et hårdt slag for os begge. Særligt oven på den pludselige aflysning sidste år.

Claus og jeg var dog hurtigt enige om, at den store opbakning og de mange ressourcer, som vi har brugt på projektet, ikke skal tabes på jorden.

Vi fortsætter derfor træningen og gennemfører ekspeditionen i april 2021.

Lige nu er det svært at skulle tænke et helt år frem, men det er en stor hjælp for os, at det er udefra kommende begivenheder, som er årsag til udsættelsen. Jeg er overbevist om, at Claus og jeg kan fastholde motivationen og nå målet i 2021. Jeg har fortsat min træning, både i mit private fitnesscenter i kælderen og på rulleski. Og så skal der trækkes bildæk i skoven!

Jeg vil gerne takke vore sponsorer og de mange mennesker, som følger os på Facebook, for meget stor støtte og opbakning. Jeg er ked af, at jeg ikke kan gennemføre ekspeditionen, sådan som jeg har fortalt så mange om, at jeg ville gøre, og som jeg glædede mig til.

Vi håber, at I alle vil holde fast i interessen for vores fantastiske projekt. På forhånd mange tak.

Ski4Ever
Claus og Arne.

Så længe varer det før vi tager afsted:

Skiløber der trækker et banner med teksten "Team Blind - North Pole 2021"

Hvem er den blinde pioner?
Hvordan booker jeg et foredrag med Arne?
Hvad laver Team Blind?
Hvor kan jeg se billederne?
Hvem sponsorerer projektet?

Link til vejret på Nordpolen lige nu