Foredrag mv.

Jeg tilbyder foredrag om mit liv som blind og mine idrætsaktiviteter. Foredraget har fokus på min deltagelse i Arctic Circle Race – verdens hårdeste skiløb på 160 km i Grønland. I foredraget kommer jeg også ind på min kommende ekspedition til Sydpolen i januar 2024. Som en del af foredraget kan jeg tilbyde at vise dokumentarfilmen “Spor i mørke” på 40 minutter, som handler om mine forberedelser til og deltagelse i Arctic Circle Race i 2016. Filmen var en del af Nordic Adventure Film Festival (NAFF) i Cinemateket november 2018, og er blevet vist i 3 biografer. Filmen findes også i en synstolket version og i en version med engelske undertekster.

Fra NAFF’s omtale af filmen:
”Spor i mørke” er en film om at sætte sig mål og vise viljestyrke til at gennemføre dem. Oddsene var hårde for den 62-årige blinde skiløber, som ikke havde kunnet forestille sig det voldsomt kuperede grønlandske terræn, før han var midt i det. Turen blev en stor succes både for Arne og hans team, og for de grønlandske arrangører. Filmens stemning er fuld af begejstring og sejrsfølelse.

Siden min deltagelse i Arctic Circle Race i april 2016 har jeg holdt mere end 60 foredrag ud over landet, både med og uden filmfremvisning.

Jeg tilbyder mine foredrag i samarbejde med YOUANDX.

Ratings:
***** Arne er en fantastisk person og fantastisk formidler. Alle var meget rørte og fascinerede af hans fortælling og historie. Kan varmt anbefales. Julie Kramme Guldbæk, PR & Kommunikation – AOF Gentofte, Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk

Bestil foredrag via min profil på YOUANDX

Youandx inspire people
YOUANDX’s logo, der består af teksten Youandx inspire people